Uresničevanje želja v času protikoronskih ukrepov? Zakaj pa ne!
Vsaka kriza najbolj prizadane najšibkejše med nami. V luči ukrepov spodbujamo uresničevanje želja preko spletnih nakupov. Z organizacijami smo dogovorjeni, da bodo vaša darila lično zavili, v kolikor boste paket spletne trgovine naslovili nanje. Prav tako so zelo razumevajoči glede podaljšanih rokov dostave. V tem primeru jih prosim o tem obvestite. Priporočamo tudi, da si pred izpolnitvijo želje preberete pogosta vprašanja. Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi na vsaklahko@uresnicizeljo.si.

Drage uresničevalke želja in uresničevalci želja, navdušeni smo nad neverjetnim odzivom!
Hvaležni smo za prav vsako izpolnjeno željo. Za vsako številko se namreč skriva še neskončna mera sočutja, veselja in zagnanosti od vseh vas. ❤️

Kot vidite na statistiki dne 22. 12. 2020, je neuresničenih le še nekaj želja. Sedaj želje, ki so bile izbrane že pred časom, a niso bile izpolnjene, vračamo nazaj na seznam. Vseeno se zna zgoditi, da bo nekaj ur seznam želja popoloma prazen. Če si želite uresničiti željo nekoga v stiski, vas o ponovno aktualnih željah lahko obvestimo preko elektronske pošte. Seveda vas bomo o tem obveščali tudi preko družbenih omrežij.

Z vsako uresničeno željo spreminjamo svet na bolje. Prečudovite praznike želimo vam in vašim najdražjim. Naj se tudi vam izpolni čim več želja! 🎄💫

Seznam želja

Uresničevanje želja v času korone? Zakaj pa ne!

Vsaka kriza najbolj prizadane najšibkejše med nami. Zato se trudimo po naših najboljših močeh, da kljub strogim ukrepom za preprečevanje epidemije Covid-19, uresničimo kar največ želja.

V teh nepredvidljivih časih računamo tudi na vašo pomoč. Naj prevlada dobra volja, prijateljstvo in solidarnost - ter skupno uresničevanje želja!